Beslaglegging Bazuin deurwaarders wat nu ?

Heeft u een brief over beslaglegging door Bazuin deurwaarders ontvangen en wilt u weten wat nu ? Belt u dan naar Sociaal Verhaal, wij kunnen u adviseren hoe beslaglegging door deurwaarderskantoor Bazuin & Partners te voorkomen. Bazuin & Partners gerechtsdeurwaarders is één van de grotere deurwaarderskantoren in Den Haag en in Rotterdam. Heeft u een uitkering of laag inkomen en wil een deurwaarder van Bazuin & Partners bij u beslag leggen op uw inboedel of heeft deurwaarderskantoor Bazuin beslag gelegd op uw uitkering of op uw bankrekening, neem dan direct contact met ons op. Het kan immers zo zijn dat de deurwaarder van Bazuin ten onrechte beslag op uw inboedel legt, of dat er door beslag op uw uitkering door gerechtsdeurwaarderskantoor Bazuin en Partners teveel op uw uitkering wordt ingehouden. In bepaalde situaties mag deurwaarder Bazuin niet uw hele vakantiegeld bij beslag op uw uitkering inhouden. Tevens mag er door Bazuin geen bankbeslag worden gelegd als u een bijstandsuitkering heeft. Gebeurt dit toch, dan kunt u hierover met bijgaand formulier tegen deurwaarder Bazuin een klacht indienen bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Daarnaast kan Sociaal Verhaal u helpen met een gratis advocaat om de onrechtmatige beslaglegging op uw vakantiegeld of op uw bankrekening ongedaan te maken. Ditzelfde geldt voor beslag op de inboedel van uw woning door Bazuin gerechtsdeurwaarders.

Deurwaarder Bazuin dagvaarding ontvangen wat nu ?

Heeft u van de deurwaarder van Bazuin een dagvaarding ontvangen en wilt u weten wat nu ? Neemt u dan tijdig vóór de in de dagvaarding vermelde zittingsdatum contact op met Sociaal Verhaal. Wij kunnen u adviseren hoe verweer te voeren tegen de dagvaarding van Bazuin gerechtsdeurwaarders. Indien u een uitkering of laag inkomen heeft, dan kunnen wij u zo nodig van een gratis advocaat voorzien om verweer te voeren tegen de dagvaarding van Bazuin. Laat u de in de dagvaarding van Bazuin vermelde zittingsdatum voorbij gaan en vraagt u geen uitstel aan de rechtbank van de zitting, dan zal de rechter de vordering van Bazuin toewijzen.  Ook als u in persoon naar de zitting in de dagvaarding van Bazuin gaat, dan is de kans groot dat de rechter de vordering van gerechtsdeurwaarder Bazuin zal toewijzen en u tot betaling zal veroordelen. Wij adviseren u om zodra u de dagvaarding van Bazuin & Partners heeft ontvangen, eerst contact op te nemen met Sociaal Verhaal om te bespreken welk verweer u op de dagvaarding van Bazuin moet voeren. Anders is de kans groot dat de vordering van Bazuin door de rechtbank toegewezen zal worden en u aan Deurwaarderskantoor Bazuin & Partners moet betalen.

Vonnis ontvangen van Bazuin gerechtsdeurwaarders wat nu ?

Heeft een vonnis ontvangen van Bazuin gerechtsdeurwaarders incasso en wilt u weten wat nu ? Mail het vonnis van deurwaarder Bazuin dan aan info@sociaalverhaal.com en wij adviseren u dan welke acties u het beste kunt nemen naar aanleiding van de betekening van een vonnis door een deurwaarder van Bazuin & Partners. Er zijn immers verschillende mogelijkheden om een vonnis van Bazuin deurwaarders aan te vechten. Indien u niet naar de zitting in de dagvaarding van Bazuin bent geweest, dan geeft de rechtbank een verstekvonnis aan Bazuin & Partners. Tegen dit verstekvonnis kunt u in verzet gaan middels een verzetdagvaarding. Zelfs een deurwaarder van Bazuin & Partners kan deze dagvaarding voor u betekenen. De termijn om in verzet te gaan is vier weken nadat de deurwaarder van Bazuin het vonnis in persoon aan u heeft betekend. In de verzetprocedure gaat de rechtbank opnieuw inhoudelijk beoordelen of de vordering van Bazuin in de dagvaarding klopt. Als blijkt dat het verstekvonnis van Bazuin & Partners op verkeerde gronden is gewezen, dan zal de rechter het verstekvonnis vernietigen en een nieuw vonnis wijzen. Tegen dit vonnis kunt u zo nodig hoger beroep aantekenen. Dit geldt ook voor andere vonnissen van deurwaarderskantoor Bazuin & Partners waarbij u wel op de dagvaarding verweer heeft gevoerd of alleen om uitstel bij de rechtbank heeft gevraagd. Indien u een uitkering heeft of laag inkomen, dan kan Sociaal Verhaal u voorzien van een gratis advocaat voor hoger beroep tegen het vonnis van Bazuin & Partners gerechtsdeurwaarders en incasso. Neem daarom direct contact met ons op zodra de deurwaarder van Bazuin een vonnis aan u heeft betekend.

studiefinanciering

Heeft u een brief over beslaglegging door Bazuin deurwaarders ontvangen en wilt u weten wat nu ? Neem u dan contact op met Sociaal Verhaal.